Program


Jutalomjáték
9

Jutalomjáték

Bernard Slade: Jutalomjáték
vígjáték két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 6. csütörtök, 19:00

Vígjáték két részben: A Jutalomjáték az egyik, esztendőnként felújított Broadway vígjáték, a belőle készült film a videotékák bestsellere. Ez annak is köszönhető, hogy parádés főszerepét elsőre, filmen és színpadon Jack Lemmon játszotta.

Ám az alkalmon túl a Jutalomjáték a létformák drámája. Főhőse a felelőtlenség játékosa. Tehetségét és családját kockáztatta az azonnali örömért. A környezetében is tapsra vágyott Scott Templeton s így vesztette el a feleségét s ébresztett haragot s tán bosszút a fiában. Ez a Jutalomjáték, meglehet az utolsó.

Egy halálosan beteg ember vicceit beárnyékolja a szörnyű betegség. A vígjáték azonban a fordulatok műfaja s az izgalmak bővelkedő komédia könnyes mosollyal békíti össze a családot.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás szereplői gyógynövényes cigarettát szívnak!

Az előadás hossza: 2 óra 25 perc, egy szünettel.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!