Program


Jövőre, veled, ugyanitt!

Jövőre, veled, ugyanitt!

A Bánfalvy Stúdió nagysikerű előadása a Csillebérci Szabadtéri Színház színpadán!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 20:30

Doris boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

A darab évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban. Ez a romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világon. Az előadás során szemtanúi lehetünk egy kalandos, már-már groteszk szerelemnek, amely évtizedeket ível át, miközben különböző élethelyzetekben, más-más nő és férfi jelenik meg előttünk. Doris és George kapcsolata amellett, hogy bővelkedik helyzetkomikumokban, tükröt tart emberi kapcsolataink és szerelmi életünk elé is.

Hazánkban először Sztankay István és Schütz Ila vitte sikerre Bernard Slade művét. A kedves nézők egy nívós, igényes, hiteles és rendkívül szórakoztató produkciónak lehetnek szemtanúi, amire garancia a két főszereplő Bánfalvy Ági és Harmath Imre személye is, akik már eddigi színpadi, televíziós és filmes alakításaikkal is igazolták tehetségüket velősebb és könnyedebb műfajokban egyaránt. Előadásunk töretlen sikere bizonyítja, a Slade által a darabban felvetett megannyi kérdés és probléma időtállóságát, emberi kapcsolataink, a szerelem és a házasság tekintetében egyaránt.

 

A Csillebérci Szabadtéri Színház vezetősége a műsor és helyszínváltozás jogát fenntartja!

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!