Program


Jó kérdés - Minden gyerek jusson el színházba - de hova és mire?
2

Jó kérdés - Minden gyerek jusson el színházba - de hova és mire?

Jó kérdés - a Magyar Színházi Társaság és a Színház folyóirat beszélgetéssorozatának legújabb állomása február 12-án, az előcsarnokban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 27. kedd, 17:00

De mitől jó egy társulat? Mennyi idő alatt érik össze egy társulat, és mitől bomolhat meg az egység? Ki tud társulatot vezetni? Hogyan válnak csapattá az egyetlen produkcióra szövetkezők? Kötöttség-e a társulati lét, és szabadság-e a szabadúszás? Van-e hátránya a társulatnak és előnye a szabadcsapatoknak? Felbomolhat-e rövid vagy középtávon a magyar színházra jellemző társulati rendszer? A gazdasági környezet milyen hatással van a társulatokra és a szabadúszókra? Hogyan vállal közéleti szerepet egy művész, ha társulati tag, és hogyan, ha szabadúszó? Milyen ügyekben áll(hat) ki egy társulat vagy egy színház kollektíven, és kinek a nevében nyilatkozhat meg egy független alkotó?

Beszélgetőpartnerek: GÖTTINGER PÁL, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház főrendezője, KOVÁTS ADÉL színművész, a Radnóti Színház igazgatója, MOLNÁR ÁRON (noÁr) színművész

A beszélgetést vezeti: VEISZER ALINDA

Helyszín: Katona József Színház, előcsarnok

(A címadó idézet Spiró György: Az imposztor című drámájából származik.)

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!