Program


Jazz Liget-Patché

Jazz Liget-Patché

Patché 3 éve alakult, Pákai Petra (ének) és Cséry Zoltán (billentyűs hangszerek) személyében. 2016 decemberében jelent meg első nagylemezük Szívhang címmel, a Hunnia Records gondozásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 20. péntek, 19:30

A zenekar a neo-soul-pop-jazzy vonalon mozog, saját dalaik spirituális szövegvilágot képviselnek. Olykor elszállós, másszor pedig kirobbanó dinamika jellemzi muzsikájukat. A spirituális szövegvilág pedig szépen simul dalaik hangulatához. Eddig 7 videoklipjük jelent meg, legsikeresebb daluk a "Let It Go" bekerült egy világversenyen az első 21 dal közé. Több teltházas budapesti koncertjük is bizonyítja, mennyire szerethető és vágyott ez a műfaj.

A duó (ének-zongora, effektek) egy különleges világot tár a közönség elé. Hallgassuk akár egy kellemesen elfogyasztott pohár bor mellett kóstolókon, vacsorákon, vagy akár kimondottan koncertkörülmények között. Az intim, bensőséges hangulat mindenképpen garantált.

Pákai Petra Kőbányai Zenei Stúdió ének és szakmai angol tanára, sok számos külföldi dalversenyen ért el helyezést szerzeményeivel. Los Angelesben I. díjat kapott, Washingtonban külön díjjal jutalmazták nagyszerű dalát. Hangja egyedi ízzel tölti meg a soul, funk, bluesy zenére nyitott füleket.

A Patché megfordult az A38-on, Művészetek völgyében, botfesztiválokon, visszatérő vendége a Budapest Jazz Club-nak.

Cséry Zoltán a Random Trip és a Red Bull Pilvaker egyik legrégebbi szereplője, ezen felül dolgozik Barabás Lőrinccel, Kálloy-Molnár Péterrel, Pápai Jocival, a Kodály Spicy Jazz producere, hangszerelője. Hangszerel , dalokat és szövegeket ír.

A Patché másik arca egy iskolai program, a KONZI-TOUR, ami betekintést enged a könnyű s komolyzene bugyraiba. Dalelemzés, énektechnikák, filmzene, zeneszerzés, az az: "komolyról könnyedén, könnyűről komolyan."

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!