Program


Ivan & The Parazol koncert

Ivan & The Parazol koncert

Az Ivan & The Parazol egy 2010-ben alakult budapesti beat, rock zenekar. A ’60-as évekből erősen merítő és elképesztő lazasággal prezentált zenéjük eddig mind a rajongók, mind a kritikusok fejét elcsavarta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 20:00

Három nagylemezük jelent meg, az első („Mama don’t You Recognize Ivan & The Parazol?” 2012) lemezükön található „Take my hand” című daluk jelentette a zenekar berobbanását, a dal hónapokig szerepelt az MR2 Petőfi Rádió toplistáján. Második lemezükről („Mode Bizarre” 2014) pedig a „Together” lett a 2014-es Sziget fesztivál himnusza.
A zenekar megjárta többször az amerikai SXSW fesztivált, játszott az Egyesült Királyságban, valamint Hollandiában is. Eddigi pályájuk fontos pontja, hogy játszhattak a legendás Deep Purple előtt, valamint az Illés zenekar Beatünnep koncertsorozatának is résztvevői voltak. Harmadik nagylemezüket „The All Right Nows” címmel egy dupla teltházas koncerttel mutatták be az A38 hajón 2015 decemberében. 2017 nyarán újra Amerikába utaztak, hogy egy 4 állomásos miniturnét követően a legendás Los Angeles-i EastWest stúdióban kezdjék el felvenni negyedik lemezüket. Az első három dal William Anspach, a Grammy-díjas szakember gondozásában készült el, 2018 elején pedig az Ivan & The Parazol visszatér Los Angeles-be, hogy folytassa, amit elkezdett!

Műsoridő: 75 perc

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!