Program


IRIGY HÓNALJMIRIGY

IRIGY HÓNALJMIRIGY

Mirigy 27 az Arénában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 20:00

Mirigy 27!

Újra koncertet ad a 27 éves Irigy Hónaljmirigy zenekar az Arénában. 

Már a koncert címéből is kiderül, hogy nem mindennapi őrületre számíthat az aki 2018. február 10-én ellátogat a Papp László Budapest Sportarénába. A fiúk a sikeres 25 éves évfordulójuk után újra az Arénában lépnek fel, a tőlük megszokott jóhangulat pedig garantált!

Aki járt már valaha Irigy Hónaljmirigy koncerten az pontosan tudja, hogy hatalmas show-ra, valamint sok nevetésre számíthat.

A szuperkoncerten a zenekar megújult műsorral és látványvilággal lép színpadra. A koncert során felcsendülnek  a legnagyobb  slágereik, például: a Mirigy Himnusz, Karel Gott paródia, vagy a legújabbak: Halott Pénz paródia, Alma paródia.

Aki teheti ne hagyja ki a 2018-as év egyik legnagyobb koncertélményét!

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!