Program


Illényi Katica: Tango Classic

Illényi Katica: Tango Classic

Illényi Katica klasszikus zenei koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 19:30

Az előadás tematikája a kortárs és klasszikus zenei tango. Bemutatásra kerülnek a műfaj széles körben ismert szerzői és darabjaik, a klasszikus zenei rajongók és leginkább a szakma által ismert, a XX. század zeneművészetének meghatározó és kiemelkedő művei, mint pl. Astor Piazzolla argentin zeneszerző Négy Évszak Buenos Airesben (The Four Seasons in Buenos Aires).

A Piazzolla szerzemények mellett elhangzanak Jacob Gade, Angel Villoldo, Richard Galliano, Saul Cosentino - aki Piazzolla tanítványa volt – világhírű darabjai. Külön érdekessége a koncertnek, hogy magyar szerzők – többek között Ábrahám Pál, Kolta Lajos - a műfajban írt dalai is előadásra kerülnek.

Az előadás karmestere Rácz Márton, közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar. A koncert karmestere és kamarazenekara is a fiatalabb zenész generáció tagjaiból áll, akik a hazai zenei élet kiemelkedő jelentőségű előadóival és együtteseivel adhatnak ma már számos koncertet.

Az előadás kiemelt célja a felnövekvő komolyzenei közönség nemzedéki utánpótlása, a hazai és nemzetközi kortárs zeneszerzők bemutatása, a klasszikus zene megismertetésén keresztül a társadalom zenei műveltségéhez való hozzájárulás.

Karmester: Rácz Márton
Közreműködik: Anima Musicae Kamarazenekar

 

Ajánlatunk


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!