Program


Horváth Cintia Quintet koncert

Horváth Cintia Quintet koncert

A zenekar rendszeres fellépője a hazai kluboknak és fesztiváloknak. 2017-ben Közép-Európa legjelentősebb tehetségbörzéjén, a Művészetek Palotájában megrendezett jubileumi Jazz Showcasen különdíjban részesült.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 20:00

A Horváth Cintia Quintet elsődleges célja a jazz iránti érdeklődés felpezsdítése a fiatalabb korosztály számára. Repertoárjukban a jazz standerdek mellett mai jazz előadók és pop zenészek szerzeményei is megtalálhatóak, ezáltal a mai zenék kedvelői is önmagukra találhatnak koncertjeiken. Annak ellenére, hogy a fiatalok körében főként nem a jazz műfaja imponál, mégis sikerült egy biztos és egyre inkább bővülő közönséget találniuk, akik érdeklődnek művészetük iránt.

A zenekar tagjai:

Horváth Cintia - ének
Várvölgyi Szabolcs - gitár
Vidákovich Izsák - szaxofon, fuvola
Dénes Ábel - bőgő
Kárpáti Benedek - dobok 

Belépőjegyek: elővételben: 1200, helyszínen: 1500 Ft


Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!