Program


Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

Lengyel Sándor - Hogyan Legyél Milliárdos?

Hogyan Legyél Milliárdos? – Decemberi Előadás
Az üzleti modellezés módszere és a legendás vagyon és életstílus születésének összefüggése – egy tanítás, hogy szabad, boldog és eredményekben gazdag legyél.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 12. kedd, 18:00

Mi a köze az üzleti modellezés módszerének a legismertebb magyar sikerember, Gattyán György legendás vagyonához?

Lengyel Sándor eredeti filmes dokumentációkón keresztül mutatja meg a teljes igazságot az elképzelhetetlenül sikeres emberekről, úgy ahogy az valójában megtörtént és most is történik. Egyúttal elindította az exkluzív Akadémiát, ahol konkrétan megtanítja a saját módszerét, amivel bárki milliárdos lehet. Pontosan azt a tematikát, azokat a gyakorlatsorokat és azt a technológiát fogja átadni, amivel Gattyán Györgyöt is azzá tette.

***

A Lengyel Sándor Akadémia a HOGYAN LEGYÉL MILLIÁRDOS témában összesen 2 évig fog menni. Ha kihagysz egy részt az első évben, a következőben bepótolhatod.

“HASZNÁLD A TUDÁSOM”

***

A program után az Előadó “Az ember, aki birodalmat épít” című szeptemberben megjelent könyvét fogja dedikálni. Ha szerencséd van, neked is személyes üzenetet ír.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!