Program


Hétköznapok sanzonjai

Hétköznapok sanzonjai

Hétköznapok sanzonjai - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 19:00

Zene: Völgyi Attila, Jacque Brel

Versek, dalszövegek: Kelemen Zoltán

A Hétköznapok sanzonjai egy különös, borzongató, ismerősen ismeretlen világba repítik a hallgatókat, nézőket. Mindegyik dal egy különálló „égitest”. Olyan 4-5 perces történetek, víziók, reflexiók ezek, melyekben a benső legérzékenyebb, legtitkosabb rezdülései kéz a kézben táncolnak a külső világ olykor rideg, olykor kedves, szívszorítóan esendő valóságával. A hétköznapokkal. A hangszeres játék és a dalszövegek szoros, elválaszthatatlan szimbiózist alkotnak a mintegy 80 perces produkcióban, ahol a költészet boldog házasságra lép a főleg európai sanzon és jazz hagyományaiból építkező, egyedi hangulatú zenével.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!