Program


HELKA ÉS KELÉN - Szilas Miklós

HELKA ÉS KELÉN - Szilas Miklós

Tudjátok, hogyan és miből született a Balaton a legenda szerint?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 25. kedd, 11:00

Hallottátok már a szépséges és kedves Helka királylány és a bátor, becsületes Kelén történetét? Ismeritek a Balaton egyszerre jóságos és félelmetes kígyóhajú tündérét, Siót? Találkoztatok már Rohan herceg hírével? Ha még nem, hát itt a legjobb alkalom! Ha már igen, hát így még biztosan nem! Szilas Miklós varázslatos kirándulásra hív benneteket a Balaton mesevilágába, hogy megismerkedhessetek a tó születésének legendájával és a híres szerelmesek történetével.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

elkafkásodás két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!