Program


Hangulatban - in the Mood (Glenn Miller Emlékkoncert)

Hangulatban - in the Mood (Glenn Miller Emlékkoncert)

Glenn Miller 1904-ben született az Amerikai Egyesült Államokban. Első saját zenekarát 1937-ben alapította.
A Glenn Miller Orchestra rövid idő alatt a legnépszerűbb együttessé vált az Államokban. Önkéntesként belépett a hadseregbe, legfontosabb feladatának tartotta a frontokon harcoló amerikai katonák szórakoztatását.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 19:00

Eljuttatta az otthon hangulatát, érzetét a harcoló alakulatoknak. Ezért néhány zenésztársával együtt megalakították az Amerikai Egyesült Államok Légierejének zenekarát. Évente több száz koncertet adtak. A kiváló zenész 1944. decemberében a La Manche csatorna fölött repült, amikor gépe eltűnt, s sorsáról azóta sincs biztos információ.

Erre a kivételes tehetségű zenekarvezetőre és zenekarára kiván a Dixie Kings of Hungary (Ex Benkó Dixieland Band) egy koncertkörúttal emlékezni 2018-ban, amelynek egyik állomása Törökbálint.

A zenekar által játszott számok ma is világslágerek, mindenki ismeri a koncertkörút címadó dalát, az In The Mood című számot. Megszólalnak a Chattanoga Choo Choo, az American Patrol, a Moonlight Serenad
és a többi csoda zene is.

A big band hangzás biztosítása érdekében a zenekar két vendéget kért fel: Dr. Molnár Gyulát (klarinét/ szakszofon), Lázár Istvánt (trombita).

A Glenn Miller Orchestra koncertjeinek gyakori vendége volt a 3 tagú Andrews Sisters énekegyüttes. A mi körútonkon az Adri Sisters fogja elbűvölni a közönséget.
A trió tagjai: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett.

A kiváló zeneszámok között prózában elhangzanak különböző színes történetek, olyan a zenekart érintő eseményekről, amelyek segítenek jobban megismerni a kort.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!