Program


Hajszál híján Hollywood

Hajszál híján Hollywood

Hajszál híján Hollywood
komédia két részben
Az előadás időtartama: 110 perc
Írta: Ken Ludwig

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 26. kedd, 21:00

Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet ez a színészházaspár, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi nem ő a kérő? És mit tehet a néző, ha mindezt a zűrzavart, a félreértéseket és komikus helyzeteket két felvonásban meg kell néznie? Semmit. Azon kívül, hogy annyit nevet amennyit csak bír...

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!