Program


HA ÉN LENNÉK MÁTYÁS KIRÁLY

HA ÉN LENNÉK MÁTYÁS KIRÁLY

KOLOZSVÁRI PUCK BÁBSZÍNHÁZ előadása
Ha én lennék Mátyás király....
Minimum Kor: 3
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 16:00

Mi lenne ha én lennék Mátyás király? Vagy te? Tudnánk-e „olyan” igazságosak lenni? Mit érdemelnek a mai kolozsvári bírók? Egy jó királynak megbocsátani is tudni kell. Te is lehetsz Mátyás király! Ez az igazság!
Demeter Ferenc
Az Igazságos Mátyás királyról halála után számos mese kapott szárnyra. Kimagasló személyiségét, karizmatikus vezetői tehetségét hatalmas országának népei mind emlékezetükbe vésték.
Ez az előadás négy mesét olvaszt össze : egy nap leforgása alatt látjuk – halljuk Szabács várának ostromát, Tibrilitől – Mátyás udvari bolondjától – megtudjuk mi van legtöbb a világon, megismerkedhetünk a Huszárral, aki szerelemre szomjazik és végül, a gyerekek segítségével, elbánunk a kegyetlen kolozsvári Bíróval is.

Szerző:Demeter Ferenc
Rendező: Urmánczi Jenő
Díszlet és báb: Liviu Bora
Játsszák: Csokán Raul, Ferenczi Nándor

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!