Program


Gyilkosok társasága - a dunaszerdahelyi Rivalda Színház vendégjátéka

Gyilkosok társasága - a dunaszerdahelyi Rivalda Színház vendégjátéka

krimi
Időtartama 90 perc.
16 éven aluliaknak nem ajánlott.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 15:00

A produkció egy gyilkosságot göngyölít fel egy vallató teremben. A híres és gazdag ügyvéd meggyilkolása után három gyanúsítottat hallgat ki a két felügyelő, akiket megbíztak a gyilkos megtalálásával és az ügy lezárásával. Ahogy lenni szokott, egyre több és több titokra derül fény. De ki lehet a gyilkos? Az özvegy? A sofőr? Vagy a haragos rokon? A kérdésekre csak azok kaphatnak választ, akik eljönnek az előadásra,  és végignyomozzák az ügyet a két rendőrrel.


Szereplők:

Charles Grayson - Rédei Roland
Jimmy Hunt - Scheer Gábor
Margaret Hammer - Szabó Manyi
Bruce Damon - Pataky Ádám
Kate Williams - Sziklai Krisztina

Közreműködnek: Süke István, Mezei Máté, Mellár László

Írta és rendezte: Scheer Gábor

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!