Program


GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

A 2014 óta megrendezésre kerülő Gyerekek a gyerekekért jótékonyság bevételéből eddig a gyermekklinika daganatos gyermekei, cukorbeteg gyermekei és a gyermek intenzív osztály súlyosan beteg gyermekei részesültek támogatásban. A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a koraszülött osztály picike lakóit szeretné megajándékozni a koncert bevételéből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 18:00

A zenés , táncos koncerten fellép Tabatabai Nejad Flóra , akit jól ismerhetnek az egyik kereskedelmi Tv tehetségkutató és szórakoztató műsorából , 2017-ben ő lett Európa legnagyobb nemzetközi énekversenyének „In Memoriam” Grand Prix díjasa Litvániában.

A fellépők között van Farkas Zsolti, aki szintén számos Tv műsor szereplője és ő kapta az „Év fiatal jazz-zenésze 2018” díjat.

Izsó Bogival is találkozhatnak a rajongók, aki tehetségkutató műsorok ismert szereplője, csodálatos hangjával számos alkalommal varázsolta már el a nagyközönséget.

Továbbá fellépnek még: Matuska Tímea énekművész, Rárósi Emese, Brcán Frida, a Szegedi Deák Big Band, a Florists együttes, Szentjobbi Endre és Tabatabai Nejad Petra , a Ladybird Stúdió balerina növendékei, a TánCentrum Szegedi AMI és MSZ társastánc és moderntánc tanszakának növendékei és az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny díjazott kis tehetségei: Kiss Viktória, Prezsmer Flóra, Zsákai Réka, Köszörüs Sára, Darabos Lili és Bölcskei-Molnár Sára.

Jegyinformáció:

Elővételben: gyerekjegy (14 éves korig) : 1500
                     felnőtt jegy: 2000 Ft
                     A rendezvény napján egységesen 2500 Ft.

 

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!