Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Gyors érzelmek a párkapcsolatokban

FRÖCCS Tari Annamáriával - Gyors érzelmek a párkapcsolatokban

Gyors érzelmek a párkapcsolatokban - Az Y és Z generáció kapcsolatai

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 19:00

Akkor vagy kapcsolatban, hogyha a Facebook-profilod ezt mondja? Vagy ha betageled a másikat legalább öt képen? Miben más egy kapcsolat 2018-ban, mint 1998-ban vagy 1968-ban lett volna? Mit ad és mit vesz el a Tinder? Egyre inkább énközpontúak vagyunk - ez hat a párkapcsolatunkra is? És ha írásban kommunikálok, könnyebben nyilatkoztatok ki olyat, amit szóban még nem mernék mondani?

A kapcsolatok és érzelmek gyorsaságáról, az online ismerkedésről és szakításról, az Y és Z generáció kapcsolatairól beszélgetünk és játszunk Tari Annamáriával, az évad utolsó Fröccs előadásán.

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!