Program


Freud Café: A válás tényleg elválaszt?

Freud Café: A válás tényleg elválaszt?

2018-ban tovább folytatódik a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület által szervezett előadássorozat, a Freud Café. A beszélgetéseknek a Magvető Café ad helyet. Az előadó: Adrigán Erzsébet, pszichoanalitikus, kiképző pszichoterapeuta.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

Gyakori tapasztalat, hogy a válás után is folytatódik a korábbi együttélések nehézségeinek sorozata.

A válás maga egy gyászfolyamat, amivel időnként sokkal nehezebb megküzdeni, mint azzal, amikor meghal az egyén környezetében egy szeretett személy.

Mi a feltétele egy elfogadható, megfelelő válásnak? Lehet egyáltalán jól válni? Az elvált szülőket örök életre összeköti a közös gyerek? Mit jelenthet a gyereknek a szülei válása? Lehet kielégítően jó gyerekorról beszélni elvált szülők gyerekeinek esetében?

Ma a házasságoknak több, mint a fele válással végződik, ezért beszélnünk, gondolkozni róla lélektani szempontból sem érdektelen talán.A többszörös érdeklődés és a férőhelyek korlátozottsága miatt az előadáson való részvétel csak előre váltott jeggyel lehetséges! 

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!