Program


Freud Café: A válás tényleg elválaszt?

Freud Café: A válás tényleg elválaszt?

2018-ban tovább folytatódik a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület által szervezett előadássorozat, a Freud Café. A beszélgetéseknek a Magvető Café ad helyet. Az előadó: Adrigán Erzsébet, pszichoanalitikus, kiképző pszichoterapeuta.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 19:00

Gyakori tapasztalat, hogy a válás után is folytatódik a korábbi együttélések nehézségeinek sorozata.

A válás maga egy gyászfolyamat, amivel időnként sokkal nehezebb megküzdeni, mint azzal, amikor meghal az egyén környezetében egy szeretett személy.

Mi a feltétele egy elfogadható, megfelelő válásnak? Lehet egyáltalán jól válni? Az elvált szülőket örök életre összeköti a közös gyerek? Mit jelenthet a gyereknek a szülei válása? Lehet kielégítően jó gyerekorról beszélni elvált szülők gyerekeinek esetében?

Ma a házasságoknak több, mint a fele válással végződik, ezért beszélnünk, gondolkozni róla lélektani szempontból sem érdektelen talán.A többszörös érdeklődés és a férőhelyek korlátozottsága miatt az előadáson való részvétel csak előre váltott jeggyel lehetséges! 

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!