Program


Four stars - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kőhalmi Zoltán, Szupkay Viktor

Four stars - Beliczai Balázs, Kertész Ricsi, Kőhalmi Zoltán, Szupkay Viktor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 29. vasárnap, 21:00

Az elővételi, 3500 Ft-os jegyár július 15-ig érvényes! Július 16-tól 4 000 Ft-ért lehet majd jegyet váltani, ez lesz a helyszíni ár is.

 

Beliczai Balázs:

Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság - egy szóval: ***jó! :)

 

 

Kertész Ricsi:

Színészből lett komédiás, ismerős hangú vicces ember. A színpad iránti elkötelezettsége már gyerekkorában elrendeltetett, és pályamódosítása ellenére sem múlik. Thália istennő reformer lelkű apostola, rádiós műsorvezető, állomáshang, egy hírszerkesztő angoltanárnő férje, nem mellesleg boldog apuka. A főiskola felvételi bizottságát is megnevettette, de ez ott nem jelentett sikert. A vidéki emberek városi hangja, a nagyvárosban élő falusi legény. A szolgálati halottaskocsi vidám lelkű idomárja, a Morzsi-gyászoló locsolkodó-bajnok, az ibrányi Ricsifiú élethű mása, lemezlovas, a közszolgálat valódi hangja. 

 

Kőhalmi Zoltán:

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve. 

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta. 

A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

 

Szupkay Viktor:

Szupkay Viktor a Maciarc!

Aki az arca miatt fél elmenni vaddisznóhajtásra, nehogy medvét is lőjenek aznap, ha egyszerre néznek ki a bozótból a malaccal. Túl a negyvenen, de nem a barátságon, kritikusan szemléli a párkapcsolatokat, a gyereknevelést, a lakásfelújítást és mindent, amiben e fél emberöltő alatt megmerítkezett.

A pápáról tudja, hogy nem véletlenül mondott le, hanem jobb ajánlatot kapott!

Dörzsölt dél-pesti vagány, aki pólóárustól a kereskedelmi igazgatóig vitte! Jól bánik az excellel és a powerpointtal, aminek semmilyen hasznát nem veszi a stand up-ban!

Szerepelt Madonna - La Isla Bonita című klippjében, mint nagyfarkú latin gitáros. Kakaó sommelierként kezdte, mára már a száraz magyar borok szakértője.

Összességében Darth Vader-ként jellemezhető. Rostélyszerű, mimikátlan arc, és gyilkos humor!

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!