Program


FŐNIX ARÉNA w/ Timmy Trumpet ( AUS ) 2017.10.22.

FŐNIX ARÉNA w/ Timmy Trumpet ( AUS ) 2017.10.22.

A HÍR IGAZ!
Október 22-én az eddigi #legnagyobb menettel készül a FŐNIX ARÉNA színpadán a #showman, a #legenda, egy ország kedvence, a trombitás srác ... minden idők legkedveltebb WIM fellépője: Timmy Trumpet (AUS)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 20:00

Pár éve ismertük meg a végtelenül laza, barátságos ausztrál srácot - akkor pár nagyon erős melbourne track mellett „csak” egy 'FREAKS' volt a tarsolyában. Aztán sorra érkeztek a rádiókat és a fesztiválokat egyaránt meghódító top slágerek - így jött a KSHMR-ral és Carnage-dzsel közös 'Toca' majd a 'Psy or Die', a 'Party Til We Die', az 'Oracle', de a legújabb 'Al Pacino' is hatalmasat robbant.

Nem volt kérdés: egy szempillantás alatt #világsztár lett a trombitás fickóból. Azóta több ezer magyar fiatal szíve, és a legnagyobb nemzetközi fesztiválok mellett meghódította a világ elsőszámú nagyszínpadát is: idén nyáron a Tomorrowland mainstage DJ pultja mögé állt be ...

... Alig várjuk, hogy a kedvenc közönsége előtt, hasonlóan katarktikus állapotban Timmy felálljon a DJ pulthoz - vagy inkább a DJ pultRA!

JEGYINFÓK:
NORMÁL I. - 4.000 HUF.- (LIMITÁLT!)
NORMÁL II. - 5.000 HUF.-
NORMÁL III. – 6.000 HUF.-

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!