Program


Finta Gábor: Deus Ex Machina

Finta Gábor: Deus Ex Machina

kortárs táncmű a párkeresésről
Az előadás 50 perces, szünet nélkül.
Az előadás megtekintése 12 éven felülieknek javasolt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:00


Finta Gábor új produkciójának középpontjában a technológia korában zajló modern párkeresés áll. A vizualitásra, mozgásra, a testek közti érzéki kapcsolatra fókuszáló előadásban egy magabiztos, de mégis törékeny nő viszontagságos és mulatságos történetét láthatjuk. A főszereplő a párkeresés során különböző férfiakba botlik, akikkel nem mindennapi szituációkat élhet meg. Kielégítő-e hősnőnk számára a kalandok által generált adrenalin, vagy lelke mélyén az ideális párt keresi?

Előadják: Kiss Veronika, Monori Blanka, Finta Gábor
Díszlet: Solt Attila
Jelmez: Gallatz Rita
Zene: Farkas Bence
Hangmérnök: Mihály János
Produkciós manager: Németh Krisztina
Rendező aszisztens: Varga Rea
Koreográfus, rendező: Finta Gábor

Finta Gábor a Belga Királyi Balett és a Szegedi Kortárs Balett karaktertáncosaként vált ismertté a tánckedvelő közönség körében. Koreográfusként 2016-ban debütált a Thália Színház nagyszínpadán a Gellérthegyi Álmok című táncos színdarabbal. Új egész estés táncművészeti produkciójában a párkeresés témájában kíván megfogalmazni mindnyájunkat foglalkoztató jelenségeket a kortárs tánc nyelvén.

English-friendly performance

Ajánlatunk


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!