Program


Fianchetto

Fianchetto

A sakk szakzsargonban a "Fianchettoing the bishop" annyit tesz: a futó előbújik a hátsó sorból, és támadó pályára helyezkedik. Mivel a zenekar ebben a felállásban soha nem játszott még együtt, de reményeink szerint ezzel az estével hosszabb távú működésbe kezd, az elnevezés kifejezőnek tűnt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 21:00

Az együttes javarészt sztenderdeket és saját kompozíciókat játszik majd egyéni felfogásban, a mainstream jazz medrében, de abból időről időre a modern és a groove zene irányaiba kikacsintva. Instrumentális és énekes darabok egyaránt megszólalnak majd Lamm Dávid és barátai tolmácsolásában.

Közreműködik:

Kanizsa Gina - ének
Lamm Dávid - gitár
Rozsnyói Péter - zongora
Molnár Sándor - szaxofon
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Snétberger Toni - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

zenés party két részben

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!