Program


Fenyő Miklós - 70.Születésnapi koncert

Fenyő Miklós - 70.Születésnapi koncert

FENYŐ JUBILEUM 2017

Balatonlellei szabadtéri színpad
(Balatonlellei Városi Művelődési Ház és Könyvtár Szabadtéri Színpad)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 14. péntek, 21:00

Fenyő Miklós, a hazai rock’n’roll királya születésnapi, jubileumi koncert ad Balatonlellén.

Fenyő Miklós – aki idén ünnepli 70-ik születésnapját –, nem pihen a babérokon és a mai napig aktívan koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt.

A nyári koncertek egyik állomása Balatonlelle, ahol 2017. július 14-én lép fel Fenyő Miklós, 5 tagú zenekarával, a Fenyő Gyöngye zenekarral, 3 vokalistájával a Csacska Macska Vokállal és 6 tagú tánckarával a Jampi Angyalokkal.

Az est folyamán a nagyérdemű közönség a 90 perces koncert alatt, nemcsak az ismert slágereket (amelyből nem kevés született az elmúlt években) hallhatja, hanem olyan dalokat is, amelyeket csak ilyen nagy volumenű koncertek alkalmával szokott előadni a produkció.

Koncert fényét emeli a 6 táncos, akik szinte mindegyik dal előadása közben a színpadra lépnek és az adott dal témájának, hangulatának megfelelő öltözékben, egyedi koreográfiával táncolnak, nem egyszer bevonva Fenyő Miklóst is produkciójukba.

Aki látta már Fenyő Miklós valamely koncertjét, az már tudja, hogy milyen hangulat vár rá ezen az estén. Aki nem, annak számára meg eljött az idő ahhoz, hogy ebben a szép, balatoni városban részt vegyen egy fergeteges rock’n’roll bulin.

Ajánlatunk


Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!