Program


Fátyolsáv fények, csurranó színek - Tárlatvezetés

Fátyolsáv fények, csurranó színek - Tárlatvezetés

A Fátyolsáv fények, csurranó színek című kiállításon augusztus 4-én 17 órától Wahorn András képzőművész tart rendhagyó tárlatvezetést.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 17:00

A Fátyolsáv fények, csurranó színek című kiállításon augusztus 4-én 17 órától Wahorn András képzőművész tart rendhagyó tárlatvezetést.

Barcsay Jenő, Korniss Dezső, Anna Margit és Bálint Endre a rövid életű, ám annál nagyobb hatású, 1945 és 1949 között működő Európai Iskola köréből indult. Valamennyien arra törekedtek, hogy egy modern szemléletű hazai művészetet teremtsenek, mely egyszerre magyar és európai, Vajda Lajos és Ámos Imre művészi törekvései pedig követendő példaként lebegtek a szemük előtt. Legfőbb ideájuk az volt, hogy Bartók és Kodály mintájára magyar művészetet teremtsenek, úgy, hogy közben egyszerre korszerűek, modernek és európaiak. A Nagy T. Katalin kurátor által rendezett kiállítás e hat kiemelkedő művész munkásságát mutatja be, nemcsak a térben és a falakon, de egy kiemelkedő jelentőségű kötetbe rendezve is.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!