Program


Farsang

Farsang

Élő–bábos, zenés előadás az ország egyik leghíresebb utazó gyermekszínháza, a Budai Bábszínház előadásában. Óvodás és kisiskolás gyermekeknek háromtól hétéves korig ajánljuk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 10:00

A jelmezbálos időszakban egy nagyon játékos és tanulságos farsangi történettel várjuk a kicsiket. Nagy eseményre készülnek Kerekerdőn, a farsangra. Mindenki éneket, verset tanul, jelmezt készít, hogy az eseményen jól szerepeljen. A farkas és a róka is megneszeli a készülődést. Ők nem tudnak semmit, se verset, se éneket, jelmezük sincs. Szeretnének viszont zsákmányt szerezni, mások kárán jóllakni. De vajon túljárnak-e a többiek eszén?


10.00–13.00 Kézműves játszóház: farsangi álarc készítése.


Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1000 Ft és 1200 Ft, az előadás napján: 1300 Ft és 1500 Ft.
Családi jegyár elővételben személyesen: 4000 Ft és 4800 Ft, aznap a helyszínen: 5200 Ft és 6000 Ft.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!