Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl -  Ünnepre hangoló karácsonyi koncert

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Ünnepre hangoló karácsonyi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 11:00

A színpadon Boldizsár Ildikó meseterapeuta Igazi karácsony című meséje elevenedik meg, amelyet vadonatúj és már megjelent Farkasházi Réka és a Tintanyúl-dalok kísérnek. Boldizsár Ildikó történetében a Gyöngyszemű Lánynak csak egy vágya van: látni szeretné a karácsonyt. De vajon igazi vakság-e, ha valakinek igazgyöngyök fénylenek a szeme helyén? És látható-e az igazi ünnep, vagy egészen más módon találhatunk rá? A Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ.
A koncert célja a karácsonyra való hangolódás, hiszen az ünnep akkor igazán szép, ha készülünk rá, ha időt adunk magunknak a fogadására. A zenekartól megszokott igénnyel összeállított műsor saját, új dalokkal és tradicionális karácsonyi dallamokkal igyekszik hozzásegíteni kicsiket és nagyokat ahhoz, hogy az idei karácsony valóban felejthetetlen legyen.
Jegyár: 1800 Ft 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!