Program


FACT - Ahogy tetszik SZFE  (HU)

FACT - Ahogy tetszik SZFE (HU)

2018. február 1-4. között második alkalommal rendezi meg a Színház- és Filmművészeti Egyetem a FACT (Festival Arts Cinema Theatre) nemzetközi fesztivált.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 1. csütörtök, 19:00

A FACT célja, hogy lehetőséget adjon magyar és külföldi diákoknak, hogy nemzetközi közönség előtt mutassák be vizsgafilmjeiket és -előadásaikat, közös műhelymunkákon vegyenek részt és hosszútávú szakmai kapcsolatokat építsenek ki.

Shakespeare: Ahogy tetszik

Meneküljünk innen! Miért? Hova? Maradjunk itt! Miért? Minek? Szerelmes vagyok, bolond vagyok, kiábrándult vagyok, játékra vágyom, a természetre vágyom, őszinteségre vágyom, félek egyedül, félek, hogy egyedül maradok, nem szeretem, ha hazudnak nekem, nem szeretem, ahogy a világ működni látszik, ki akarok szállni a mókuskerékből, szeretném, ha velem jönnél. Ha velem jönnél az ardennes-i erdőbe.

Ezt, vagy legalábbis ehhez hasonló életérzést próbál színpadra fogalmazni a fiatal alkotócsapat és az SZFE harmadéves színészosztálya.

Szabó Lőrinc fordítása alapján a szövegkönyvet készítette VECSEI H. Miklós
Az előadás hossza:150 perc

Szereplők:

ÁBEL Stella, ANTÓCI Dorottya, DARVASI Áron, DINO Benjamin, ERTL Zsombor, HORVÁTH Csenge, KOVÁCS Máté, LUKÁCS Dániel, MÁRFI Márk, MÁRKUS Luca, REIDER Péter, RUDOLF Szonja

Rendező: ifj. VIDNYÁNSZKY Attila

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!