Program


Evita
10

Evita

„Visszajövök és millióké leszek!” – mondta Eva Perón (Evita), az argentin miniszterelnök felesége a halála előtt, aki a szegénységből felemelkedve olyan életet élt, amely mintaként szolgálhat mindannyiunk számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 13. vasárnap, 20:00

Andrew Lloyd Webber – Tim Rice: EVITA
musical

Az előző évad egyik legnagyobb sikerű szabadtéri bemutatója idén újra betölti nagyszabású zenéjével, elragadó látványvilágával és Evita történetének sodró lendületű előadásával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot.

Az Eva Perón legendás személyiségét megelevenítő világklasszis musicalt Juronics Tamás rendezésében, és a tavaly már bizonyított, kiváló hazai sztárok közreműködésével láthatja a közönség: a címszerepet Radnay Csilla alakítja, Che Guevaraként Sándor Péter, Juan Perón szerepében Egyházi Géza lép színpadra.

„Visszajövök és millióké leszek!” – mondta Eva Perón (Evita), az argentin miniszterelnök felesége a halála előtt, aki a szegénységből felemelkedve olyan életet élt, amely mintaként szolgálhat mindannyiunk számára. Rendkívüli, ugyanakkor ellentmondásos alakját a zseniális szerzőpáros, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice népszerű musicalje, valamint a Madonna főszereplésével a színpadi mű alapján készült film tette világszerte ismertté és népszerűvé.

Nem csoda, hogy a musical 1980-as első magyarországi bemutatóját követően, amely a Margitszigeten volt, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is minden évtizedben színpadra állították. Örök értékeinek, az emberi sorsok megható ábrázolásának valamint nagyhatású zenéjének köszönhetően a musicalek legnagyobb klasszikusai közé tartozik.

A Szabad Tér Színház és a Szegedi Nemzeti Színház együttműködésében 2016 nyarán létrejött, elsöprő sikerű előadás ősztől a szegedi színház repertoárját gazdagította, és közkívánatra ezen a nyáron újra műsorra kerül a Margitszigeten.

Közreműködik: Szegedi Kortárs Balett, a Szegedi Nemzeti Színház énekkara és tánckara, Szegedi Szimfonikus Zenekar

A Szabad Tér Színház bemutatója a Szegedi Nemzeti Színház együttműködésével.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!