Program


EUROSKILLS BUDAPEST 2018 OPENING CEREMONY

EUROSKILLS BUDAPEST 2018 OPENING CEREMONY

A régióból elsőként Magyarország rendezi meg a Szakmák Európa-bajnokságát, a EuroSkills Budapest 2018-at.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 25. kedd, 19:30

A rangos versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja, hogy naprakész és professzionális tudásuk nélkülözhetetlen a gazdaság számára. A magyar csapat a korábbi EuroSkills versenyeken kiválóan teljesített, összesen 57 érmet szerezve az elmúlt tíz évben.

Az eseményt a világversenyekhez illő, látványos nyitóceremónia előzi meg (2018. szeptember 25.), az eredményhirdetésre és a díjátadásra a záró ünnepségen (2018. szeptember 29.) kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

A nyitóceremónia különlegessége, hogy a 28 versenyző ország látványos show keretében bevonul, ezzel szimbolikusan elkezdődik a kiélezett küzdelem az Európa legjobbja címért!

Légy részese Te is!
EuroSkills Budapest 2018 – A legjobbakra készülj

Kapunyitás: 18.30
Kezdés: 19.30

Ajánlatunk


zenés party két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!