Program


EUROSKILLS BUDAPEST 2018 CLOSING CEREMONY

EUROSKILLS BUDAPEST 2018 CLOSING CEREMONY

A régióból elsőként Magyarország rendezi meg a Szakmák Európa-bajnokságát, a EuroSkills Budapest 2018-at.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 19:30

A rangos versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja, hogy naprakész és professzionális tudásuk nélkülözhetetlen a gazdaság számára. A magyar csapat a korábbi EuroSkills versenyeken kiválóan teljesített, összesen 57 érmet
szerezve az elmúlt tíz évben.

Az eseményt a világversenyekhez illő, látványos nyitóceremónia előzi meg (2018. szeptember 25.), az eredményhirdetésre és a díjátadásra a záró ünnepségen (2018. szeptember 29.) kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

A záróceremónián minden kiderül! Feszült percekkel, várakozással teli izgalmas napok után ünnepélyes keretek között derül fény Európa legjobbjaira! Légy részese Te is!

EuroSkills Budapest 2018 – A legjobbakra készülj

Kapunyitás: 18.30
Kezdés: 19.30

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!