Program


„Európa: választások után-válaszút elő” - Dr. Nógrádi György

„Európa: választások után-válaszút elő” - Dr. Nógrádi György

„Európa: választások után - válaszút előtt…” - Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 9. csütörtök, 18:00

2017 a választások éve volt az európai gazdasági és politikai élet két nagy hatalmi tengelyét adó országában. A francia- és németországi választások eredményeinek tükrében vajon milyen irányokra és hangsúlyokra számíthatunk az Európai Unió jelenleg trenddiktáló országaiban?

Elszigeteltek maradnak a Visegrádi Négyek protekcionista szemléletükkel, vagy csatlakoznak mások is a nemzetállamok védelmét hirdető kezdeményezésükhöz? Vajon milyen fordulatot vesz a tömeges migráció kezelése az EU-ban? Számos kérdés, melyre közösen keresünk válaszokat.

Ugyanakkor egyre élesednek a hatalmi játszmák, nem csak Európában, hanem világszerte. Lehet-e nyugalom a közel-keleti puskaporos hordóban? Merre halad tovább az orosz-amerikai viszony? Atomháború felé sodródik a Koreai Félsziget?

 

A válaszra váró kérdések száma Nógrádi György tavalyi nagysikerű előadása óta csak szaporodott. Beszéljük meg, mi történt az elmúlt évben, és mik a közeli jövő lehetőségei a világ és Európa nagyhatalmi játszmáiban? Jegyár: 2000 Ft

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!