Program


Ének az esőben | MOZI.KERT

Ének az esőben | MOZI.KERT

magyarul beszélő, amerikai zenés vígjáték, 98 perc, 1952

Don Lockwood és barátja, Cosmo Brown a Monumental Picturesnél keresi a kenyerét. 1927-ben járunk, a némafilm a virágkorát éli. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően Don népszerű sztár lesz, s filmek sorát forgatja az ünnepelt színésznő, Lina Lamont oldalán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

magyarul beszélő, amerikai zenés vígjáték, 98 perc, 1952

Don Lockwood és barátja, Cosmo Brown a Monumental Picturesnél keresi a kenyerét. 1927-ben járunk, a némafilm a virágkorát éli. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően Don népszerű sztár lesz, s filmek sorát forgatja az ünnepelt színésznő, Lina Lamont oldalán. A férfit távolról sem kötik mély érzelmek a mutatós, de üresfejű nőhöz, ám képzelt, a filmek által sugallt románcukat a sajtó szenzációként tálalja. Don valódi imádottja Kathy Selden, egy fiatal, kezdő énekes-táncosnő, akit a féltékeny Lina kirúgat a stúdióból. Ám a sztárszínésznőt új veszély fenyegeti: a hangosfilm megjelenése. Lina ugyanis egyáltalán nem tud énekelni, sőt a beszédhangja is borzalmas. Sürgősen találnia kell valakit, aki „szinkronizálja” neki a dalokat és a dialógokat. Így kerül vissza a történetbe Kathy, aki azonkívül, hogy beszélni és énekelni is képes, nőként is nagyon belevaló.

Rendező | Stanley Donen, Gene Kelly

Szereplők | Gene Kelly, Donald O’Connor, Debbie Reynolds, Jean Hagen, Millard Mitchell, Cyd Charisse

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!