Program


ElőadáSOKK - Vida Ágnes: Babapszichológia

ElőadáSOKK - Vida Ágnes: Babapszichológia

Babapszichológia – Vida Ágnes babapszichológus előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 14. hétfő, 18:30

Amikor azt mondjuk, a „gyermekem nagyon akaratos” vagy „az én babám félénk”, vajon tényleg az-e? Lehet-e változtatni ezeken a tulajdonságokon? Az előadásból kiderül, mi az a baba személyiségében, ami veleszületett és mi az, amit a fejlődése során tanul meg. Milyen élmények és tapasztalások tesznek minket azzá, akik felnőttkorunkra leszünk, és hogyan támogathatjuk a gyermekünket a lelki fejlődése során? Hogyan alakulnak a baba szociális kapcsolatai, hogyan segíthetünk neki a közösségbe szokásban? Hogyan támogathatjuk az önbizalma fejlődését és ismerhetjük meg jobban a személyiségét? – az előadáson ezekre a kérdésekre is választ kaphat majd a közönség.

Vida Ágnes Magyarország legismertebb babalélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban, szerepel a médiában. 2007-ben indította el blogját, amelyet azóta évente mintegy 2 millióan olvasnak.

Jegyár: 1600 Ft

Kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható:  Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 1200 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 800 Ft

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!