Program


ELHINNI SZABAD

ELHINNI SZABAD

ÚT ADY ENDRÉHEZ - ELHINNI SZABAD
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 28. szerda, 19:00

BÁNFI KATA színésznő és KISS KRISZTIÁN zenész verses-zenés színházi estje Ady Endre verseire (Medve Színpad)

Elhinni szabad. A címet "Az ősz dicsérete" című vers harmadik részéből ragadtuk ki. Számomra kifejezi azt az alapkérdést, amit letisztázva visszatért belém a játékkedv! Naivnak hívnak, ha elhiszem valamiről, hogy működni fog, mert másoknak nem működik. Ma naivnak lenni életveszélyes! Én mégis azt mondom: elhinni szabad. Megpróbálni szabad. Szárnyalni szabad. Orra bukni szabad. Újra felállni szabad. Élni szabad! Mindenkinek szabad!

 

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!