Program


Éjszakai hajózás kézműves sörkóstolással/ Craft Beer Cruise at night
6

Éjszakai hajózás kézműves sörkóstolással/ Craft Beer Cruise at night

Az egy és fél órás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 22:00

A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt. Felszolgálónk rövid történetekkel vezet majd be Magyarország rövid, de annál gazdagabb sörtörténelmébe, miközben az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetességből kínál egyenként 1,5 dl kóstolót. A megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad a kóstolás. A jól ismert láger és a búzasör után, az amerikai sörforradalom megtestesítője az IPA és a magyar kézműves sörök új műfajául szolgáló hopláger következik, a sort pedig egy testes, belga típusú porter zárja stílusosan. A sörpróbák közt sós snackek biztosítják, hogy frissen ízlelhess minden egyes specialitást.

A felszolgált sörök közül az utolsó választható. A könnyedebb, édes ízek kedvelői számára a gyümölcsös fekete ribizli sört, az igazi sörkalandoroknak pedig az erőteljes Flamand Portert ajánljuk.

A sörpaletta megismerése után kiválaszthatod kedvenc sörödet, melyből egy teljes palackot biztosítunk ingyen, amit a szabadon elfogyaszthatsz a hajó területén. Csodáld meg a város elképesztő, fényárban úszó panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

Szomjas maradtál?

A hajó bárjánál elérhető teljes sörkínálatunk, ha nem tudtál velük betelni a kóstoló során.

Sörválasztékunk:

1. Láger:  Fóti Zwickl

2. Búzasör:  Rizmajer Búzasör

3. Hopláger: Keserű Méz

4. IPA: Flying Rabbit

5. Választható: Flamand Porter

A program időtartama: 22:00-23:30- ig.

HAJÓINDULÁSI ÉS TALÁLKOZÁSI IDŐPONT:  Akadémia 3 kikötőnél (1054 Budapest, Széchenyi rkp. 6. .) Jegyét legkésőbb 21:30-ig veheti át a rendezvény kezdete előtt a Duna Palotában.

Ajánlatunk


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!