Program


Egység

Egység

Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes - Nagyida | Borievka Néptáncegyüttes - Kassa

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

Az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes és a Borievka Néptáncegyüttes Egység című műsorával a szlovák- magyar-lengyel összetartás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, ismernünk kell nem csak a saját, de a környezetünkben élők kultúráját és őseik históriáit is. A történelemnek köszönhetően a Kárpát-medencében rá vagyunk arra kényszerülve, hogy így éljünk – és ez jó. A két együttes olyan előadást állított össze, amely az összetartás határtalan erősségét és az egységben való gondolkodást tárja a nézőközönség elé.

 

Zenekar: Szikes Zenekar, Rado Kertis és zenekara
Koreográfus: Kupec Mihály, Kupec Andrea, Ján Vajda

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!