Program


Egység

Egység

Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes - Nagyida | Borievka Néptáncegyüttes - Kassa

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 19:00

Az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes és a Borievka Néptáncegyüttes Egység című műsorával a szlovák- magyar-lengyel összetartás fontosságára hívja fel a figyelmet. Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, ismernünk kell nem csak a saját, de a környezetünkben élők kultúráját és őseik históriáit is. A történelemnek köszönhetően a Kárpát-medencében rá vagyunk arra kényszerülve, hogy így éljünk – és ez jó. A két együttes olyan előadást állított össze, amely az összetartás határtalan erősségét és az egységben való gondolkodást tárja a nézőközönség elé.

 

Zenekar: Szikes Zenekar, Rado Kertis és zenekara
Koreográfus: Kupec Mihály, Kupec Andrea, Ján Vajda

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!