Program


Egy kicsit ide, egy kicsit oda

Egy kicsit ide, egy kicsit oda

Egy kicsit ide, egy kicsit oda - Bíró Eszter és Falusi Mariann koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 3. vasárnap, 18:30

Ha két nagy díva összeáll, ráadásul még egy kiváló zenekar kísérete is erősíti őket, akkor nem ronthatja el semmi a remek szórakozást! Kirobbanó energia, érzelmek, humor, játékosság, igazi felhőtlen örömzene!
Bíró Eszter és Falusi Mariann találkozása unikum a magyar zenei életben. Ki-ki a saját zeneiségét képviselve vagy épp abból kilépve olyan, hol népzenei, hol jazzes, hol popos, táncra hívó dalokat eredményezett, melyek igazi zenei kalandozást jelentenek a fellépőknek és a közönségnek egyaránt.
Födő Sándor Fodo, a zeneszerző és Hegyi György, a szövegíró jegyzi a dalokat, amelyeket kifejezetten az énekesek egyéniségére formáltak. A végeredmény pedig sok új, friss, dinamikus dal tele iróniával, gondolatisággal, amelyek olykor húsba vágóan szólnak a közönséghez. Könnyed és rabul ejtő dallamok kedvenceinktől.
Bíró Eszter és Falusi Mariann koncertje

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!