Program


Egérfogó

Egérfogó

Agatha Christie: AZ EGÉRFOGÓ
Krimi

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 4. péntek, 19:00

A kérdés mindig ugyanaz: ki a gyilkos? De hogy a válaszig hogyan jutunk el, az nem mindegy. A legrafináltabb, legizgalmasabb utat a krimitörténelem nagyasszonya, Agatha Christie kínálja. Olyan tekervényes és titokzatos ez az út, hogy az is elindul rajta, aki már tudja a választ. Ettől évszázados siker az Egérfogó, mely a „színháztörténelem leghosszabb ideje futó darabja” címet birtokolja. A londoni West End-en 64 éve játsszák megszakítás nélkül. A Guinness Book of World Records szerint pedig Agatha Christie – William Shakespeare mellett – a világ minden idők legtöbb eladott könyvét elérő író. Csak a Biblia ért el magasabb eladott példányszámot.

Egy téli délután brutális gyilkosság történik Londonban a Culver Street-en. A szemtanúk azt állítják, hogy az áldozat halálsikolya előtt hallották, amint valaki a „Három vak kisegér” dallamát fütyörészi. Késő délután a Monkswell Vendégház halljában a fiatal házigazdák, Mollie és Giles Ralston izgatottan készülődnek első vendégeik fogadására, akik meg is érkeznek szépen sorjában: egy titokzatos múltú vénkisasszony, egy fiatal építész, egy nyugalmazott őrnagy, egy férfias vonásai miatt rejtélyes nő és egy piperkőc olasz, aki azt állítja, hogy a kocsija felborult egy hóakadály miatt. Aggodalmaikat fokozza az odakint elemi erővel tomboló hóvihar. Kisvártatva megjelenik egy rendőrfelügyelő is, aki közli a döbbent társasággal, hogy a londoni gyilkosság elkövetője a fogadóba tart – hacsak nincs máris ott – és valószínűleg újabb gyilkosságokra készül. Hitetlenkedve hallgatják, ám amikor egyiküket holtan találják, már nem tudják eldönteni, megbízhatnak-e egymásban...

 

 

 

 

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!