Program


Efrém Classic – Efrém Light. 15 éves a Szent Efrém Férfikar

Efrém Classic – Efrém Light. 15 éves a Szent Efrém Férfikar

Bubnó Tamás véletlenül találta meg Boksay János liturgiáját 2002-ben doktori kutatásai során Kárpátalján. A megtalált mű véletlenül éppen egy férfikari liturgia volt. És véletlenül pont volt rá lehetősége, hogy összeverbuváljon egy kórusnyi tehetséges énekest, hogy lemezre rögzítsék a Boksay művet és ezzel elindítsák a Szent Efrém Férfikar karrierjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 10. vasárnap, 19:30

Véletlenek márpedig nincsenek.
 
Így az sem lehet teljesen véletlen, hogy 15 év múltán a Szent Efrém Férfikar él és virul és Magyarország egyik legnépszerűbb vokális együttesévé vált. Mint ahogy az is teljesen tervszerű, hogy 15 éves jubileumi koncertjüket a BMC koncerttermében tartják.
 
A kétrészes koncert első felében egyházi, második felében világi műveket énekel az együttes. A jelen lévők pedig nem csak hallgatnak, hanem szavaznak is az elhangzó művekről – a közönség voksai alapján pedig létrejön egy-egy Top10-es lista a világi és egyházi darabokról. Bortnyanszkij-tól és Boksaytól kezdve, Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Bartók Béla művein át kortárs kompozíciókig és popzenei feldolgozásokig minden meghallgatható a 15 éves Szent Efrém Férfikar jubileumi hangversenyén.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!