Program


EFFECTED Band

EFFECTED Band

Az EFFECTED Band négy tagja négy különböző generációt képvisel az együttes hangjában és hangzásában. Ebből is következik, hogy a szélsőségek, a műfajok keveredése nagyon jellemzőek zenéjükben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 20:00

 Előadásaikban az elmélyültség, a letisztultság éppúgy tettenérhető, mint a folytonos határ-feszegetés, helyenként megdöbbentő váratlan hangzások megjelenése. Zenéjükkel egy olyan különleges játszóteret alakítottak ki, amelyben a saját szabályaik szerint engedhetik szabadjára az alkotás iránt érzett minden vágyukat. Mindnyájan megszólalnak akár saját, ‘akusztikus' hangjukon is, de a technológia, az elektronikus hangszerek nagyon fontos részét képezik előadásaiknak.

Beyond The Mountain című műsorukat hét, az előadás pilléreit alkotó dal és a közöttük megszólaló improvizált átvezető részek alkotják. Az eredmény egy műfaji határok közé nehezen szorítható meditatív, elektro-ambient muzsika, a jazz és helyenként a klasszikus zene elemeivel fűszerezve. Hangzásuk nagy hangsúlyt helyez a pillanatra, a jelen megélésére, az itt-és-mostra. Az előadás muzsikusnak és hallgatónak egyaránt egy belső utazás, társas játék hangokkal, gondolatokkal.

Közreműködik:

Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt, elektronika
Endrődy Zsófia - ének, narráció
Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
Dés András - ütőhangszerek, elektronika

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!