Program


Duett - Sárik Péter és Gátos Iván estje

Duett - Sárik Péter és Gátos Iván estje

Egy zeneileg mozgalmas évtizedben tanulták az alapokat, majd a számos új zenei műfajt teremtő kilencvenes években már maguk is aktívan voltak e gyarapodás részesei.  Koncertjeiken a harmónia nem csak, mint zenei alapvetés van jelen, zenésztársaik körében is ismert és elfogadott kiváló muzsikusok, közösségi emberek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 29. kedd, 19:00

A rendhagyó esten képekkel, bejátszásokkal, és magukról mondott szavaik segítségével a közönség közelebbről is megismerheti napjaink két kiváló muzsikusát.

Gátos Iván - zeneszerző, zongorista és billentyűs
Sárik Péter - jazz zongoraművész, zeneszerző, tanár

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!