Program


Dolhai Attilla és Janza Kata Anyák napi Gálakoncertje

Dolhai Attilla és Janza Kata Anyák napi Gálakoncertje

Dolhai Attilla és Janza Kata Anyák napi Gálakoncertje 2018. május 6-án Debrecenben a Kölcsey Központban kerül megrendezésre.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 19:00


A hazai zene- és színházrajongók körében Janza Kata és Dolhai Attila neve egyaránt a legnagyobbak között cseng. Színvonalas előadásaikkal, emlékezetes szerepeikkel mindenki szívébe belopták magukat és a közönség jól tudja - legyen szó musicalről, operettről vagy akár nagyszabású gálaelőadásról, nem fognak csalódni, ha ők ketten állnak ki a színpadra.

Természetesen ezúttal sem csak ketten lesznek a színpadon – ők nem engedhetik meg maguknak a fél play back „haknit” -  nagyszerű zenészekből álló csapat áll majd mögöttük.

Az anyák napi gálakoncertre külön erre az alkalomra szerkesztett műsorral készülnek, de reméljük szólóikkal, duettjeikkel nem csak az édesanyákat örvendeztetik majd meg május hatodikán és minden zenekedvelő, őket kedvelő rajongó szívéhez utat találnak ünnepi koncertjükkel.

Minden estre biztatunk mindenkit, aki e jeles napon nem csak egy csokor virággal szeretné az édesanyját köszönteni, hanem egy maradandó élménnyel is szeretné megajándékozni, ne késlekedjen: fogytán vannak a jegyek…

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!