Program


Derby és Kincsem Film Fesztivál

Derby és Kincsem Film Fesztivál

Utazzon velünk vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 12:00

Századelős hangulat a Derby fesztiválon június 30 - július 2 között! Megelevenednek a Kincsem film jelenetei a Kincsem Parkban. Felépítjük a Kincsem filmből ismert lóvásárteret, ahol a tulajdonosa először meglátta Kincsemet és betekinthetnek a kulisszák mögé. A filmbeli jelenetek mellett a környezet is korabeli lesz: régi mesterségek bemutatójával, a korabeli gasztronómia remekeivel, változatos gyerekprogramokkal és számos meglepetéssel várjuk az érdeklődőket.

A Derby a lóversenysportban a legrangosabb verseny, minden évben, minden országban csak egyet rendeznek. A Kincsem Parki Derby fesztivál különlegessége, hogy három nap alatt három sportágban szurkolhatunk a legjobbaknak: pénteken Agár Derby, szombaton Ügető Derby, vasárnap pedig Galopp Derby a napi főverseny.

Mindhárom nap készülünk ingyenes gyerekprogrammal: körhinta, arcfestés, állatsimogató, pónilovaglás, kézműves sarok.

A pénteki napot Wolf Kati koncertjével zárjuk. Szombaton és vasárnap este pedig kerti mozinkban vetítjük le a Kincsem filmet.

A rendezvény rangjának megfelelően elegánsan, kalapban érkező hölgyeket és urakat megajándékozzuk. 

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!