Program


Varázsdobozok - Kétszereplős bűvészműsor
2

Varázsdobozok - Kétszereplős bűvészműsor

Egy felejthetetlen élményre vágysz? Varázslatos családi szórakozást ígér a Bűvész Színház két alapítójának egész estés bűvészműsora, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt részesei lesznek az interaktív csodáknak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 19:00

A múlt és jelen legjobb trükkjeit ismerheti meg a közönség, amikor a képzeletbeli padlásszobában rátalálunk a varázsdobozokra, amik bűvészkellékeket és varázslatos tárgyakat rejtenek. Tarts velünk és fedezzük fel együtt a titkaikat!

Felnőtteknek és 6 éves kortól gyerekeknek ajánlott.
A műsor időtartama másfél óra.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!