Program


Varázsdobozok - Kétszereplős bűvészműsor
2

Varázsdobozok - Kétszereplős bűvészműsor

Egy felejthetetlen élményre vágysz? Varázslatos családi szórakozást ígér a Bűvész Színház két alapítójának egész estés bűvészműsora, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt részesei lesznek az interaktív csodáknak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 19:00

A múlt és jelen legjobb trükkjeit ismerheti meg a közönség, amikor a képzeletbeli padlásszobában rátalálunk a varázsdobozokra, amik bűvészkellékeket és varázslatos tárgyakat rejtenek. Tarts velünk és fedezzük fel együtt a titkaikat!

Felnőtteknek és 6 éves kortól gyerekeknek ajánlott.
A műsor időtartama másfél óra.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!