Program


Csodagyerek – csodafelnőtt! Jótékonysági koncert a Szent János Kórház Gasztroent. Osztálya számára

Csodagyerek – csodafelnőtt! Jótékonysági koncert a Szent János Kórház Gasztroent. Osztálya számára

E rendhagyó műsor és koncert bevételét a művészek az egészségügynek, a Szent János Kórház Gasztroenterológiai Osztályának ajánlják fel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 16:00

Zenés beszélgetés csodagyerek és csodafelnőtt résztvevőkkel:Vásáry Tamás neves vendégek közreműködésével mesél életéről, „csodagyerek korszakáról” és egy csodagyerekből lett csodafelnőttről: Fischer Annie-ról.Gertler Teo hegedűművész, akinek személyében egy mai, karrierjét immáron megkezdő 9 éves „csodagyereket” ismerhetünk meg.A ma is csodafelnőtt és énekes legenda, Marton Éva valamint a nemzetközi porondon immáron jól ismert tanítványa, Horti Lilla az énekesi pályafutás csodáiról és buktatóiról mesél, élő illusztrációkkal. Berkes Kálmán, a Japánból hazatért klarinétművész, karmester nem mindennapi esetét ismerhetjük meg egy három (!) éves dirigensről, aki ő maga volt, valamint eddig nem publikált történeteket legjobb barátjáról, a csodagyerekként indult Kocsis Zoltánról.Mindezt sok zenével fűszerezve, különleges élményt ígérünk közönségünknek.Közreműködik a fenti művészek mellett a négy belgyógyász alkotta Semmelweis Vonósnégyes, beszélgetőpartner: Dr. Székely György. E rendhagyó műsor és koncert bevételét a művészek az egészségügynek, a Szent János Kórház Gasztroenterológiai Osztályának ajánlják fel.

Műsor:
Beethoven, Brahms, Chopin, Debussy, Mozart, Paganini és Rossini művei

Közreműködik:
Marton Éva, Horti Lilla (ének), Vásáry Tamás (zongora), Gertler Teo (hegedű), Berkes Kálmán (klarinét), Semmelweis Vonósnégyes
Beszélgetőpartner: Dr. Székely György

Ajánlatunk


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!