Program


Csárdáskirálynő
6

Csárdáskirálynő

Kálmán Imre: A Csárdáskirálynő
„ A minden idők legjobb magyar operettje!”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 8. szombat, 21:00

Az operett-szakértők állítják, hogy minden percben a világon valahol, legyen az rádió, televízió vagy színház- felcsendül egy Kálmán-melódia. Természetesen legtöbbször a Csárdáskirálynő dallamai hallhatók, mely muzsikával Kálmán Imre mester, kora legnagyobb operett-zeneszerzője lett. Az ősbemutató helyszíne Bécs, ahol több mint 500! Vastapsos estét ért meg, hogy utána meghódítsa az egész világot: Oroszország, Svédország, Finnország, Lengyelország, Olaszország. Itthon 1916 novemberében, Budapesten szólal meg a Hejhó…

A sikerszéria a New York-i Broadway-n folytatódik, ezzel a ténnyel sajnos nem sok zenemű büszkélkedhet azóta sem! A Csárdáskirálynő túlélt két világháborút, az egész XX. Századot, s ma is tömegeket vesz le lábáról.

 

Reménytelen szerelem, rang és az alatt. Edvin herceg beleszeret Szilviába, a pesti orfeum ünnepelt csillagába, de arisztokrata családja,s kiváltképp Cecília ezt minden áron megakadályozni igyekszik. Fényes párizsi szerződést intéznek Szilviának, ám a szerelmesek boldogságáért szövetkezik Bóni gróf, Miska és Feri bácsi, aki az ügy érdekében képes hajdani szerelmét is leleplezni.

 

A Kalocsai Színház előadásának szereplői:


Szilvia ... MÁDI Piroska
Edvin ... BUCH Tibor
Miska ... VÁRKONYI András
Cecília ... ÁBRAHÁM Edit
Feri bácsi ... VIRÁGH József
Bóni ... KOVÁCS Szilárd
Stázi ... KÖLLŐ Babett
Leopold Mária ... PÁVEL Miklós
Rohnsdorf ... KRIZSIK Alfonz

... közreműködik a színház

BALETTKARA

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!