Program


Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Cordança Flamenco Táncegyüttes / Európai Hidak 2017 – Spanyolország

Az andalúziai Córdobából érkező Cordança Flamenco Táncegyüttes Álvaro Paños és Carmen Manzanera koreográfiájával a híres szimbolista festő, Julio Romero de Torres életét és képeit idézi meg.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 19:00

Torrest „Andalúzia lelkének festőjeként” tartják számon, akinek művei elválaszthatatlanok a flamencótól, a bikaviadaloktól és az erotikától. Alakjai az 1920-as évek Córdobájának mélységes bugyraiból lépnek elő a Cordança produkciójában is, mely olyan egységbe forrasztja a valóságot és a látomást, mint amilyenben az Torres művészetében is volt. Szerelem, féltékenység és halál - ezekkel a címszavakkal nemcsak leghíresebb festménye, a megelevenedő Cante hondo írható le, de a Cordança előadása is. A társulat felkavaró zenéjében és táncában tetten érhető a flamenco minden szenvedélye, biztos alapjául azoknak a látványelemeknek, melyek szárnyán Torres közelébe emelkedhetünk.

Közreműködők:

Luis Medina: gitár
Javier Rabadan: ütőhangszerek
Alfonso Aroca: zongora
Jose Del Calli, Cristian Guerrero: ének
Alvaros Paños, Alejandro Rodriguez, Carmen Manzanera, Veronica Llavero, Lorena Franco: tánc

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!